Kinderoptocht 2023

Terwijl jong en oud zich naar het Driesprongplein begeven om daar alvast in carnavalsstemming te komen, verzamelen zich bij het SJV-gebouw aan de Mimosastraat de deelnemers aan de Jeugdoptocht.

De Jeugdoptocht begeleidt de Hoogheden met hun gevolg als een kleurrijke stoet naar het centrum van Zandhazendurp. Een stoet die bol staat van muziek en die via de Nieuwstraat en Dorpsstraat zo rond de klok van 15.11 uur op de Driesprong zal arriveren.

Meedoen aan de Jeugdoptocht is voor de jeugd elk jaar weer een geweldige ervaring. Het thema voor dit jaar biedt een mooie uitdaging om met je creatie ludiek uit de hoek te komen. Wat de jeugd maakt of laat zien is natuurlijk ook bruikbaar voor de Grote Optocht op zondag. Op aanvraag zijn gratis grote bolderkarren in bruikleen beschikbaar.

Het inschrijven (tot 16 jaar) is gratis. Behalve een traktatie is er een leuk aandenken voor alle deelnemers. Aanmelden kan, het liefst per e-mail via kinderoptocht@gmail.com of bij Marcel van de Oetelaar van de organiserende Hannusclub, telefoon tel 06-53325062 (na 18.30 uur). Maar je kunt ook gebruik maken van dit digitaal inschrijfformulier:

https://forms.gle/97oDkxbjumXAGcmx7

#beleefhetmee